Vefa Küçük’e yeni rakip! “Fenerbahçe için bir şeyler yapmak istiyorsak…”

bencede

New member
Fenerbahçe Yüksek Divan Şurası Üyesi Sait Yılmaz, divan kuruluğu başkanlığına aday olduğunu duyurdu.
Kalamış Wyndham Otel’de düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Yılmaz, sarı-lacivertlilerin nasıl bir yüksek divan konseyine gereksinimi olduğuna dair fikirlerini paylaştı.
Kendisinin ve ailesinin Fenerbahçe Kulübü’ne âlâ ve berbat gününde her vakit dayanak verdiğini ve yaşadıkları sürece bunun devam edeceğini belirten Yılmaz, “Divan başkanlığı adaylığı gündeme geldiğinde topluluğumuzun çeşitli yerlerinden bu talep bana ulaştı. bu biçimde bir hazırlığım yoktu. Divan başkanlığı epey saygın bir pozisyondur. Divan ve kongre üyelerinin çalışmaları, benim adaylık sonucunı vermemi sağlamıştır.” sözlerini kullandı.
Yüksek Divan Şurası’nın kriz periyotlarında kulübün ve idarenin yanında olması gerektiğini lisana getiren Yılmaz, “Fenerbahçe Kulübü’nün adayı olmayı daha onurlu ve haysiyetli gördüğümden, her insanın bir oyuna ve dayanağına talip olarak yüksek divan şurası başkanlığına adaylığımı açıklıyorum.” değerlendirmesinde bulundu.
Fenerbahçe’yi bugün bulunduğu yerden birkaç basamak üst çıkarmak için çalışacaklarını vurgulayan Yılmaz, kelamlarını şu biçimde tamamladı:
“Divan toplantıları, 3-5 tenkit yapıp daha sonra dağılacağımız yer olmamalı. Keza herkes Fenerbahçe için bir şeyler yapmalı ve yapılmasına imkan sağlamalı. Fenerbahçe için bir şeyler yapmak istiyorsak, Fenerbahçe’yi yeterli çalışmak lazım. Fenerbahçe bundan bu biçimde yoluna tek ayak üzerinde devam edemez. Bu niçinle, Yüksek Divan heyeti kendini bir daha tanımlamalı ve yeni nazaranv alanları oluşturmalıdır.”
 
Üst