Valerien Ismael, derbi 11’ini belirledi

bencede

New member
Derbi hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ta Fenerbahçe müsabakasının 11’i şekillenmeye başladı.
Milli ortadan evvel oynadığı 2 maçta 5 puan kaybeden siyah beyazlılarda maksat dev müsabakadan galibiyetle ayrılıp, berbat gidişata ‘dur’ demek…
Teknik yönetici Valerien Ismael, pazar gecesi İstanbulspor önünde yediği goller niçiniyle reaksiyonlara maruz kalan Ersin Destanoğlu’ndan vazgeçmeyi düşünmüyor.
Fransız teknik adamın defans kurgusunda başındaki üç isim aşikâr… Ismael; Rosier, Saiss ve Masuaku’ya formayı verecek. Fakat Saiss’in yanındaki ismin Tayyip Talha ya da deneyiminden dolayı Necip olması bekleniyor.
Derbide orta alanda hem atak hem savunma manasında üstünlüğü ele almak isteyen Beşiktaş’ta Valerien Ismael’in bu bölgede kullanacağı oyuncuların Gedson, Josef de Souza ve Salih Uçan olacağı öğrenildi. Sakatlığı niçiniyle İstanbulspor uğraşını kaçıran fakat ulusal ortada kadroyla çalışmalara başlayan Dele Alli ise atak oyuncusu olarak düşünülüyor.
Fransız çalıştırıcı forvet bölgesinde ligin büyük kısmında olduğu üzere Muleka, Weghorst ve N’Koudou üçlüsünü kullanmayı planlıyor. Sakatlığını atlatan ve kadroyla idmanlara çıkan Rachid Ghezzal’ın ise 11’de olması beklenmiyor. Cezayirli yıldızın takımda yer alacağı ve maçın gidişatına göre talih bulacağı söz ediliyor.
 
Üst