“Transferleri önümüzdeki günlerde açıklayacağız”

bencede

New member
Spor Toto Harika Lig gruplarından Galatasaray’da bir daha lider seçilen Dursun Özbek, sarı-kırmızılı taraftarların şad olacağı bir takım kuracaklarını söylemiş oldu.
Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) olağanüstü Seçimli Genel Konseyi ve Olağan Mali Genel Heyeti’nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaray’ın birikmiş sorunlarının olduğunu belirterek, “Buna odaklanarak seçime hazırlandık. Genel şura üyelerimize ve taraftarlarımıza anlattık. Onlar da teveccüh ederek bizi seçti. Artık bakılırsav bizde. Biz de gerekeni yapacağız.” dedi.

“Taraftarın da şad olacağı bir grup kuracağız”
Sarı-kırmızılı grubun takımına yapılacak destekler üzerinde çalıştıklarını lisana getiren Özbek, “Transferleri önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Taraftarın da mutlu olacağı bir grup kuracağız.” sözlerini kullandı.
TFF başkanlık seçimine de değinen Özbek, “Mehmet Büyükekşi, Türk futbolu ve iş dünyası için epeyce değerli bir isim. Kurduğu idare de epeyce güçlü. Kendisiyle Kulüpler Birliği Vakfında Türk futboluyla ilgili birtakım sorunları tartıştık. Olaylara yaklaşımıyla, şeffaflığıyla öne çıkıyor. Başarılı olacağına inanıyorum.” değerlendirmesinde bulundu.
Büyükekşi’nin vazifesinde başarılı olması için bütün kulüplerin takviye vermesi gerektiğini vurgulayan Özbek, “Yapılan son görüşmede ortaya çıkan büyük bir takviye var. Çalışma sürecinde de bu takviyesi bakılırsaceğini düşünüyorum. Ben yeterli geçeceğini düşünüyorum. Mehmet Beyefendi içimizden gelen biri, ötürüsıyla sorunları hayli yakından biliyor.” diye konuştu.
 
Üst