Torrent puan ile tanışamadı

bencede

New member
Spor Toto Harika Lig’de 23. haftanın kapanış maçında başkan Trabzonspor’u konuk eden Galatasaray, 1-0 öne geçtiği çaban 2-1 yenik ayrıldı.
Galatasaray, 15. sıraya geriledi
Ligde 23. haftaya 13. sırada giren sarı-kırmızılı takım, 15. sıraya düştü.
Rakipleri Kasımpaşa ve Göztepe’nin kazandığı haftada Trabzonspor’a mağlup olan “Cimbom” makûs gidişi durduramadı.
Haftaya düşme sınırının en üst sırasındaki Fraport TAV Antalyaspor’un 4 puan önünde giren Galatasaray, bu mağlubiyetle farkın 3’e düşmesini engelleyemedi.

Son 12 lig maçında 1 sefer kazanabildi
Galatasaray, Spor Toto Muhteşem Lig’de yaptığı son 12 maçta yalnızca 1 galibiyet alabildi.
Sarı-kırmızılılar, ligin 12. haftasıyla başlayan süreçte 1 galibiyet, 4 birliktelik ve 7 hezimet yaşadı. Kelam konusu müsabakalarda 11 gol atan “Cimbom”, kalesindeki 19 gole pürüz olamadı.
Torrent puanla tanışamadı
Galatasaray’ın yeni teknik yöneticisi Domenec Torrent, sarı-kırmızılı grubun başında çıktığı üçüncü maçta da galibiyet elde edemedi.
Fatih Terim ile yolların ayrılmasından daha sonra nazaranve getirilen İspanyol teknik adam idaresindeki sarı-kırmızılılar, birinci imtihanında deplasmanda Atakaş Hatayspor’a 4-2 mağlup oldu. İkinci maçında alanında Kasımpaşa’ya 2-1 yenilen Torrent idaresindeki Galatasaray, son olarak Trabzonspor’a birebir skorla kaybetti.
Domenec Torrent idaresindeki sarı-kırmızılılar, kelam konusu karşılaşmalarda öne geçmesine karşın üstünlüğünü koruyamadı.
Yanılgılar galibiyetten etti
Galatasaray’da Marcao ve Taylan Antalyalı’nın yanılgıları 2 gole niye oldu.
Karşılaşmada sarı-kırmızılı ekibin 1-0 üstünlüğü bulunurken Marcao, 84. dakikada ceza alanında topu uzaklaştıramayınca Bakasetas’ın golü geldi.
Maçtaki başka kritik yanılgıyı ise 90. dakikada Taylan yaptı. Kaleci Fatih Öztürk’ün eliyle topu attığı Taylan, ceza alanı yayının gerisinde meşin yuvarlağı Visca’ya kaptırdı. Bu oyuncu, Trabzonspor’u 2-1 öne geçiren golü kaybetti.
“Yönetim istifa” sesleri
Galatasaray’da taraftarların idaresi istifaya davet etmesi bu müsabakada da sürdü.
Çabanın 90. dakikasında Trabzonspor’un 2-1 öne geçmesinin akabinde taraftarlar, “Yönetim istifa” formunda tezahüratta bulundu. Taraftarlar, futbolculara da tezahüratlarla reaksiyon gösterdi.
Maçın bitmesinin akabinde bir süre tribünden ayrılmayan taraftarlar, protestolarını sürdürdü.
“Büyükler”e karşı bu dönem kazanamadı
Galatasaray, bu dönem Muhteşem Lig’de “Dört Büyükler” olarak isimlendirilen rakipleriyle yaptığı maçlarda galibiyet alamadı.
Ligin birinci yarısında Trabzonspor ile deplasmanda birliktee kalan sarı-kırmızılı ekip, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile oynadığı derbilerde ise mağlup oldu.
Bu dönem Trabzonspor ile ikinci defa karşılaşan Galatasaray, rakibi karşısında üstünlüğünü koruyamadı ve alandan hezimetle ayrıldı.
Üstünlüğünü koruyamıyor
Galatasaray, bu dönem Harika Lig’de birinci golü attığı 12 maçın 7’sinde puan kaybetti.
Sarı-kırmızılılar, birinci golü bulduğu, 7 müsabakada 2 birliktelik ile 5 mağlubiyet yaşadı ve toplamda 19 puan yitirdi.
Galatasaray, ligin birinci yarısında 2-0 öne geçtiği Kasımpaşa ve Trabzonspor karşılaşmalarından birliktelikle ayrıldı. Galatasaray, birinci golü attığı Beşiktaş ve Fenerbahçe derbilerinde 2-1 mağlup oldu.
Sarı-kırmızılılar, ligin ikinci yarısında ise birinci golü bulduğu Atakaş Hatayspor maçında 4-2, Kasımpaşa uğraşında ise 2-1 yenildi.
Galatasaray, son olarak Trabzonspor’a karşı üstünlüğünü koruyamadı ve alandan hezimetle ayrıldı.
“Cimbom” ligde birinci golü attığı GZT Giresunspor, Gaziantep FK ve Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmalarını 2-0, Çaykur Rizespor çabasını 3-2, İttifak Holding Konyaspor müsabakasını ise 1-0 kazandı.
 
Üst