Supermond, Gorges ve yeni bir başlangıç: Haftanın Fotoğrafları KW 9

Adanali

New member

1. Supermond, Gorges ve yeni bir başlangıç: Haftanın Fotoğrafları KW 9

Bu kez galeri fotoğrafçılarımız sizi dünyanın çok farklı yerlerine – buzlu bir don ve ilk çiçeklerden zebralarla kurutmak için bir yolculuğa çıkarıyor.

Duyuru

Yeni Yılın Başlangıcı

Yeni Yılın Başlangıcı

(Resim: Beck ile)

Bucaneve Sprout A Yeni Yılın Başlangıcı yerden. Makro kaydında Adi Beck, bu çiçeklerin telkının güzelliğini ustaca yakalar. Karanlık ve bulanık ortam narin çiçeği vurgular ve görüntüye gizemli ve sessiz bir atmosfer verir. Bu tomurcuk yakında gelişecek.

İnşaat çitinin arkasında grafiti

İnşaat çitinin arkasında grafiti

(Resim: Sekiz ısı derecesi)

Heat Heat's Grad alır İnşaat çitinin arkasında grafiti Narin buz yapıları ve yapı tarafından sanatsal olarak çerçevelenen biri. Gerçek sebep, grafik tasarımcı açıkça ortaya çıkıyor. Montaja benzemesine rağmen, bu görüntü otantik bir fotoğraftır.

Ben köpek değilim; Ben bir Beagle'da!

Ben köpek değilim; Ben bir Beagle'da!

(Resim: Muyb)

Ben köpek değilim; Ben bir Beagle'da!“- Bu, Beagles Club, Berlin-Brandenburg'daki serginin başlığı. Bu portrede Mtuyb, köpeğin yarışını muhteşem bir şekilde büyülüyor, Beagle kameraya yoğun bir şekilde görünüyor. Işıkların rengi ve ruh hali canlı ve açıkça görülebilir.

Dresden'deki Frauenkirche'de Supermond

Dresden'deki Frauenkirche'de Supermond

(Resim: Steffen Lorenz)

. Dresden'deki Frauenkirche'de Supermond Gökyüzüne hakim ve kiliseye kıyasla devasa görünüyor. Mimarinin aydınlatması ile birlikte, geceyi aydınlatır ve gece gökyüzünün soğuk renkleriyle sıcak bir kontrast oluşturur. Kusursuz ve mavi gökyüzü ve kilisenin açıkça tanınan detayları, sahneye Steffen Lorenz'in fotoğrafında çektiği özel bir aciliyet veriyor.

Ufuktaki kapak örtüsü

Ufuktaki kapak örtüsü

(Resim: analechjehtooch)

“Görüntü (Ufuktaki kapak örtüsü) Kenya'daki Masai Mara aracılığıyla profesyonel bir fotoğrafçı tarafından yönetilen bir safari üzerinde ortaya çıktı “diye hatırlıyor Analechjehtooch (aka Jörg Franzen). “Araçtan çok uzak olmayan, arka planda kırmızı akşam (…) ile barış içinde merada bir grup zebra grubu vardı. Düşük bir giriş perspektifi seçtim ve azalma ışığım 300 mm ile mücadele edebildim, ancak F2.8 parlak telefoto lensiyle.

Buz sıçraması …

Buz sıçraması …

(Resim: Claus-Deiillez)

“Ayrıca albümün arkasında, beni düzelttiğim hissine kapıldım”, Hamburg'daki buz hokeyi oyununun disikalizasyonunu hatırlıyor. “Ama içkin, yoğun ve aksiyon sporu dolu.” Bu dinamik grupta keskinliği Buz sıçraması Spor için özel bir güç. Siyah arka plan dikkati oyuncuya odaklar ve sahnenin etkisini güçlendirir.

Victoria Falls (Sambia) Sunset

Victoria Falls (Sambia) Sunset

(Resim: lgfokus)

Afrika'nın güneyindeki boğaz etkileyici bir şekilde yakalanıyor: Güçlü şelaleler vadideki turkuaz nehrine düşerken, gökyüzü sıcak turuncu parlıyor. Kabulü Victoria Falls (Sambia) “Sunset” Lgfokus, başka bir dünyadan geliyor gibi görünen nefes kesen ve gerçeküstü bir senaryo iletir.

Bu haftanın tüm fotoğraflarını tekrar genel bakışta bulabilirsiniz:

Cumartesi: Yeni Yılın Başlangıcı
Canon EOS RP | 105 mm | ISO 200 | F/4.0 | 1/100'ler (resim:

Beck ile

)))

(CBR)