Son kaçak Giovanni Motisi'nin yeni kimliği mafya

ahmetbeyler

New member
Tgcom24




Yaş ilerlemesi nedir


Bu teknik, talep edilen kişinin ait olduğu aileyi karakterize eden bazı spesifik antropometrik profillerin incelenmesinden ve güncellenmesinden başlayarak ilerleyici fizyonomik yaşlanmadan oluşur. Böylece Motisi'nin yüzünün mevcut özelliklerinin bazı olası varyasyonlarını içeren bir prototip oluşturuldu. Bu, onu yakalamak amacıyla soruşturmanın çemberini daraltmaya yönelik yeni bir girişimdir. Yeni özdeş kit, Palermo Uçuş Ekibi araştırmacılarının işini kolaylaştıracak.

“Tehlikeli ve acımasız katil”


Müebbet hapis cezasına çarptırılan Motisi, mafya tarzı suç ortaklığı, cinayet, katliam, yasa dışı savaş silahı bulundurma ve bulundurma, kundakçılık ve gasp suçlarından kesin cezalarla sorumlu tutuluyor. Mesleği pasta şefliği olan bu kişi, Cosa Nostra'nın Corleone katliamı kanadındaki üyeliğiyle öne çıktı ve tehlikeli ve acımasız bir katil olarak tanındı.


Komiser yardımcısı Antonino Cassarà ve eskort ajanı Roberto Antiochia'nın 6 Ağustos 1985'te Palermo'da işlediği cinayetler de dahil olmak üzere çok sayıda cinayetten suçlu bulundu.


Kaçak, Totò Riina'nın Corleonesi klanının doğrudan kolu olan “Pagliarelli” gibi en güçlü mafya bölgelerinden birinde askeri militanlığının yanı sıra, üst düzey mafya temsilcileriyle de çok yakın bir ilişki kurmuştur. Sicilya'nın yıllar içindeki başkenti.
 
Üst