Şehir, kır, deniz: haftanın fotoğrafları (13. hafta)

Adanali

New member
Deneyimli fotoğrafçılar, neredeyse her yerde ilham verici motifler bulacaktır. Özel sahneler, özel yapılar ve ilginç perspektifler için bir göz geliştirdiler. Geçen haftanın gününe ait görüntüler aynı zamanda evinizde şehirlerde ve aynı zamanda daha uzun veya daha kısa yolculuklarda neler keşfedebileceğinizi gösteriyor.









Sascha Vogel Cumartesi günü bir alışveriş merkezinin yakınında keşfettiği ve bu yazının da başlangıcı olan bir motifi sundu: “Braunschweig’i ziyaretimiz sırasında büyük bir alışveriş merkezine park ettik ve park yerinden çıkarken burayı keşfettim. ve fotoğraf için uygun bir an bulmaya çalıştım.Sonuç olarak bir süre bekledim ve birkaç fotoğraf çektim.Fotoğrafların hiçbiri bana çekici gelmedi.Ziyaretimizin sonunda alışveriş merkezine döndük ve otopark ücretini ödemeden, Şansımı tekrar denemek için biraz zaman ayırdım. Sonuç ‘Çerçeveli’ başlıklı fotoğraf.”

Pazar günü, geçen hafta olduğu gibi, geleneksel olarak bir hayvanın fotoğrafı için ayrılmıştır. Carl-Peter Herbolzheimer, Haberler photo’daki galerisinde bu konuyla ilgili çok sayıda fotoğrafa sahiptir. Bu kez kamerasının önünde üç mutlu kurbağa toplanmış.


Bölgeye bağlı olarak, kiraz ağaçları çoktan çiçek açmıştır. Eric Fischer, bazılarını minimalist ayrıntılar olarak yakalamış: “Sonunda sıcaklıklar artarak bahar geldiği için, artık baharı da karşılayan bitki ve çiçekleri fotoğraflamak istedim. İlk kiraz çiçekleri bile iyi bir fikir. Deseni ne kadar yüksek kontrast ve ne kadar ayrıntılı sunduğum konusunda her zaman çelişki yaşıyorum. Burada, parlaklıkta bile işe yaradı, ancak daha sonra daha parlak hale getirdim. Çok kitschy görünmemeli, ama basitçe, çiçek orada …”

Y şeklindeki buzul


Luckyguy’un fotoğrafı, “Common Interpretation (GI)” kapsamındaki “Letters” galeri yarışmasına bir katkı olarak şimdiden galeride dikkatleri üzerine çekti. Şimdi de haftanın fotoğraflarıyla. Fotoğrafçı şöyle yazıyor: “Geçenlerde bizi buzlu ama çok fotojenik kaya oluşumlarının yanından geçen tekne gezimizde, bu buzulu kocaman bir Y şeklinde fark ettim. forumda mektuplar için GI-Challenge arandığı zaman. Tabii ki bu fırsatı kaçırmadım ve doğal formdaki mektubum galeride sona erdi ;-)”


Karl Hotz-Thelen’in Avusturya-İtalya sınırındaki Güney Kireçtaşı Alpleri’ndeki bir sıradağ olan Carnic Alpleri’nde çektiği fotoğrafı eski bir kartpostal gibi görünüyor.

Yttersand Körfezi


Christian Bertram izleyiciyi çok daha soğuk bölgelere götürüyor. Fotoğrafı için Lofoten’deydi: “Fotoğraf Røren’de (295m) çekildi ve arka planda Yttersand körfezini ve Lofoten’deki Flakstadøya adasının güney kısmını gösteriyor. Røren’e yürüyüş bir saatten az sürüyor ve harika manzaralar sunuyor.” manzaralar. akşam atmosferinin tadını çıkarmak ve yakalamak için öğleden sonra gittik. o gün çok rüzgarlıydı, lofoten’de çoğu zaman olduğu gibi. dinamik.”

Haftayı mimari bir kare ile başladığımız gibi bitireceğiz. Resmi resim galerisi fotoğrafçısı, Slovenya’nın başkenti Ljubljana’daki bir otelde grafik görünümlü bir alan keşfetti.

Fotoğraf galerisinde haftanın tüm fotoğraflarını bulun.



Cumartesi

“çerçeveli”

Instagram: Berbersakal (Resim: Sascha Vogel)




c't photography'dan daha fazlası



c't photography'dan daha fazlası




(Fakat)



Haberin Sonu
 
Üst