Sahtecilik denemesi için bir el sıkışma için kuantum kenelerle

ahmetbeyler

New member

1. Sahtecilik denemesi için bir el sıkışma için kuantum kenelerle

• Kuantum iletişiminin büyük zorluğu

2. Berlin ve Monako için daha fazla destek

3. QPI yenilikleri

Bilgisayar suçluları son zamanlarda tüm zamanların en büyük kripto para hırsızlığına ulaştı: 1.5 milyar dolar, saldırganlar rutin bir işlem sırasında onları aldattığında kripto alışverişini kaybetti. Bu kaza, dijital çağın ne kadar acilen güvenli kimlik doğrulama yöntemleri gerektirdiğinin aşırı bir örneğidir.

Böylece netleştirilmiş Quantums bir çözüm sunabilir. Bankacılık kartları veya transponder gibi günümüzün güvenlik belirteçlerine alternatif olarak, kuantum fiziği ilkelerini kullanır ve bu nedenle kuantum bilgisayarlardan gelen saldırılardan korunur.

Kimlik doğrulamaya ek olarak, Quantumlar güvenli imzalar, belgeler ve dijital para birimleri için de uygundur. Amerikan-İsrail fizikçisi Stephen Wiesner, 1983'te kuantum-taklitçiliğin fikrini yayınladı ve daha sonra kuantum şifreleme için temel taşını attı.

Bu, “bir el sıkışma yumurtası için kuantum keneleri olan” Haberler-Plus makalemizin okuma örneğiydi. Bir Haberler Plus aboneliği ile tüm makaleyi okuyabilir ve dinleyebilirsiniz.

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara olan bağlantılar, 7 günlük daha büyükse veya çok sık çağrılmışsa gerçekleşmez.

Bu makaleyi okumak için bir test aboneliği doldurun ve bir ay boyunca tüm Haberler+ içeriğini ücretsiz olarak okuyun.