Roma, adamı kurtarmak yerine yanan adamı filme aldı: aranıyor

ahmetbeyler

New member
Roma’daki Sant’Eugenio’da 24 Mart’ta hayatını kaybeden ressam Sandrelli’ye yönelik çok sayıda taziye mesajı da son günlerde sosyal ağlarda okunurken, başkent savcılığı soruşturma dosyası açtı. Varsayımlanan suç ihmaldir: Müfettişler, 6 Şubat’ta videoyu sosyal ağlarda paylaşan, durmaya karar vermeden ve alevler içinde kalan yabancıya yardım etmeye karar vermeden arıyorlar.

Sandrelli, aslında, yolcu bölmesi tamamen alevler içinde kalmadan önce acil durum şeridinde park halindeki arabasından çıkmayı başarmıştı. Aynı videonun da ifade ettiği gibi, sanatçı kıyafetleri alevler içinde görülebiliyor.





Çünkü bu arada yolcu geçen bir arabadan sahneyi çekmeye başlar, sürücüyü durup Sandrelli’ye yardım etmeye davet etmek yerine ikisi de ayrılmadan önce olanlarla dalga geçer.





Kısa bir süre sonra yardım, itfaiyeciler ve 118 operatör gelecek. Sandrelli’nin durumu hemen ciddileşecek ve bu nedenle hava ambulansıyla Roma’daki Ant’Eugenio hastanesinde acilen nakledilecek olan Sandrelli, 24 Mart’ta burada ölecek. Bu sırada mağdur olduğu kaza binlerce sosyal ağ kullanıcısı tarafından görüntülendi.


ilgili olduğu gibi Cumhuriyetşimdi, görevi zaten bir uzmana emanet etmiş olan savcı Clara De Cecilia davayı soruşturuyor.
 
Üst