Özbek: “Galatasaray olimpik sporları Türkiye’ye getiren kulüp”

bencede

New member
Galatasaray Kulübünün 11 Haziran’da yapılan olağanüstü genel heyette başkanlığa seçilen Dursun Özbek ile şuraları, kulübün kurucusu Ali Sami Yen ile efsane futbolcusu Metin Oktay’ın kabirlerini ziyaret etti.
Ziyaretlerde, Galatasaray Kulübü Divan Heyeti Lideri Aykutalp Derkan ile olağanüstü Seçim Divan Heyeti Lideri Asena Yılmazkaya Dinçbaylı da yer aldı.
ilk vakit içinderda Feriköy Mezarlığı’ndaki Ali Sami Yen’in kabrine giden Dursun Özbek ve birlikteindeki heyet, edilen duaların akabinde Beşiktaş Kulübünün efsane lideri Süleyman Seba ile sarı-kırmızılı kulübün idare konseyi üyesi İsmail Sarıkaya’nın anne ve babasının mezarına da ziyarette bulundu.

“Galatasaray 100. yılda en başarılı grup olma mecburiyetindedir”
Başkan Dursun Özbek, buradaki ziyaretin akabinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet’in 100. yılı epey değerli. Galatasaray, olimpik sporları Türkiye’ye getiren kulüp. Olimpik sporların Türkiye’de yayılması ve genişlemesi açısından büyük bir emek sarf etmiştir. Galatasaray onun için 100. yılda en epeyce kupa alan, en başarılı ekip olma mecburiyetindedir. Ben ve arkadaşlarım bu şuurla çalışıyoruz.” sözlerini kullandı.
ondan sonrasında Metin Oktay’ın Kozlu Mezarlığı’ndaki kabrine geçen Dursun Özbek ve birlikteindeki heyet, “Taçsız Kral” lakaplı efsane futbolcuyu dualarla andı.
 
Üst