Marcelo’dan flaş ‘Türkiye’ açıklaması

bencede

New member
Real Madrid’in Brezilyalı efsanesi Marcelo, İspanyol devine veda etti.
Marcelo için Real Madrid tesislerinde düzenlenen merasime, Kulüp Lideri Florentino Perez, yöneticiler, teknik yönetici Carlo Ancelotti, birtakım futbolcular ve Brezilyalı futbolcunun ailesi katıldı.

34 yaşındaki futbolcu, “Türkiye’ye mi gideceksin?” sorusuna şöyleki cevap verdi:

“Şu an bilmiyorum. Geleceğime dair bir karar aldığımda muhtemelen toplumsal medya hesabımdan açıklarım.”

Konuşmasında göz yaşlarına hakim olamayan Marcelo, “fevkalade bir macera oldu. Başım dik olarak buradan çıkıyorum. Real Madridliyim ve her vakit burası benim meskenim.” dedi.
“Gelecekte Real Madrid’e karşı oynamak zorunda olursam benim için sorun yok. Ben çok profesyonel bir oyuncuyum.” diye konuşan 34 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, futbol oynama ve kendini gösterme isteğinin devam ettiğini vurguladı.
Roberto Carlos’u her vakit “en düzgün futbolcu ve idol” gördüğünü hatırlatan Marcelo, “Real Madrid’e onun yerini almak için geldim. Lakin hepimizin farklı öyküsü var ve ben kendi öykümü yazdım.” tabirlerini kullandı.
Kulüp Lideri Perez de “18 yaşından beri bu formayı giydin ve tüm düşlerini gerçekleştirip, tüm kupaları kazandın. Real Madrid’in en kıymetli efsanelerinden birisin. Bu kulübe verdiklerin için teşekkürler.” formunda konuştu.
 
Üst