Lider Çetin’den taraftara davet: “Yeni bir başlangıcın birinci günü olsun”

bencede

New member
Fraport TAV Antalyaspor Lideri Aziz Çetin, Spor Toto Muhteşem Lig’in 23. haftasında yarın oynanacak Gaziantep FK maçında taraftarlarının dayanağını beklediklerini tabir etti.
Çetin, toplumsal medya hesabından yaptığı açıklamada, topluluğun teveccühüyle 31 Mayıs 2021’den bu yana ömrünü en büyük onuru olan Antalyaspor başkanlığı bakılırsavini yürüttüğünü hatırlattı.
Bu müddet içerisinde her açıklamaya, söyleme “En büyük Antalyaspor” diyerek başladıklarını kaydeden Çetin, “Antalyaspor aşkımız bize büyük bir sorumluluk verdi. birinci günden beri gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık.” değerlendirmesinde bulundu. Çetin, kendisinin ve idare heyeti üyelerini reklam, gösteri peşinde olmadığını vurgulayarak, bundan daha sonra da olmayacağını aktardı.
Kritik bir karşılaşma öncesinde bir yöneticinin üzerine kadroya ve kulübe ziyan getirecek bir gündem oluşturulma eforunu üzülerek izlediğini kaydeden Çetin, şunları kaydetti:
“Biz idare konseyi olarak bir bütünüz ve başka ayrı düşünülemeyiz. Muvaffakiyet hepimizin olduğu üzere yanılgı da hepimizin. Başarıyı da başarısızlığı da bir kişinin üzerine yüklemenin haksızlık olduğu kadar, ben ve öbür idare şurası üyesi arkadaşlarımı yok saymak, zaafiyete uğratmak ve kelamı geçmez bir pozisyona oturtmaktır. Attığımız adımlar gelecekte epey daha kuvvetli bir grup ve kulüp içindir. Kusurlarımız olacaktır Bunları siz birbirinden değerli taraftarlarımızın görüş ve tekliflerini dikkate alarak olağan olarak gidereceğiz. Bugün grubumuzun ortasında bulunduğu durum, siz kadar bizleri de hayal kırıklığına uğratmıştır. Üzgün, kızgın, tahminen de küskün olduğunuzun farkındayız.”
Kulübün tarihini değiştiren maçlarda tribün dayanağının ne kadar büyük ve tesirli olduğunu bildiklerini belirten Çetin, tribünde olduğu senelerda taraftarın ne maçlar çevirdiği, ne tarihler yazdığını âlâ bildiğini belirtti.
her insanın kırgınlık, küskünlük ve şahsi hırsları bir kenara bırakarak grubun etrafından kenetlenmesi gerektiğini aktaran Çetin, “Bugün yeni bir başlangıcın birinci günü olsun. Gaziantep FK ile oynayacağımız müsabakada 90 dakika boyunca yalnızca grubumuza takviye vermenizi bekliyoruz. Pazar günü saat 16.00’da stadımızda buluşmaya var mısınız?” tabirlerini kullandı.
 
Üst