Gözler Jorge Jesus’ta! Kimler gidecek, kimler kalacak?

bencede

New member
Teknik yöneticiliğe Jorge Jesus’u getiren Fenerbahçe 13 Haziran itibariyle yeni dönem çalışmalarına start verecek…
UEFA Şampiyonlar Ligi’ne 2. Ön Eleme cinsinden itibaren katılacak sarı lacivertliler, birinci maçına 20 Temmuz’da çıkacak. Bu niçinle hazırlık kampı çalışmaları da planlanandan bir süre daha önceye çekildi.
Sezonu 13 Haziran pazartesi günü Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde açacak Fenerbahçe’de gözler kamp takımında olacak…
Sarı lacivertliler’de şu ana kadar gidecek oyunculardan yalnızca ikisi katılaştı… Kontratı yenilenmeyen Jose Sosa ve kaleci Berke Özer ile yollar ayrıldı.
İngiltere Championship gruplarından Hull City ile görüşen Ozan Tufan’ın da ekipten ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Sarı lacivertlilerde kiralık mukavelesi biten Muhammed Gümüşkaya, İsmail Yüksek, Max Meyer, Ally Samatta, Mauricio Lemos ve Steven Caulker yeni dönem kampına katılacak.
Geleceği merakla beklenen isimlerden Mesut Özil ile ilgili de Jorge Jesus’dan bir açıklama gelmişti. Portekizli teknik adam imza merasiminde mart ayında takım dışı bırakılan yıldız oyuncu hakkındaki sorulara idarenin aldığı karara uyacağını söz etmişti.
Jesus’un kiralıktan geri dönecek isimlerle bir arada hazırlık periyodunda ağır bir futbolcu topluluğuyla çalışması bekleniyor. 67 yaşındaki teknik adamın İstanbul Samandıra’nın akabinde Topuk Yaylası’nda gerçekleştirilecek kamp periyodunda grupta kalacak ve gidecek isimleri belirleyeceği belirtiliyor.
 
Üst