Boom Flash'a tıklayın: podcast'in yeni bölümü “Yapay yerine lezzetli”

Adanali

New member
Blubb, domates çorbaya batırılır ve hemen ardından kızartılmış tohumlar gelir. Lezzetini bozmayan şey, yemek stilistleri ve fotoğrafçılar için görsel bir felakettir, özellikle de içindekiler dikkatli bir şekilde hesaplanmışsa. Yemek kitaplarında, yemeklerin görselleri, yan yana dağılmış malzemelerin verdiği hafif bir neşeyle birlikte mükemmel görünür. Ancak duyuları harekete geçiren fotoğrafların arkasında emek var. Büyük yemek kitabı yapımları genellikle ekipler halinde oluşturulur ve mutfak deneyiminin yanı sıra estetik bir göz, sağlam parmaklar ve sabır gerektirir.

Duyuru







Fotoğrafçılık podcast'i



Bizimle birlikte fotoğrafçılar size gerçekte nasıl bir şey olduğunu anlatıyor: Elinizde fotoğraf makinesiyle yaşamak. Her ikinci Pazar günü yeni.







Setteki zorluklar teknikten ekolojik ve ahlaki olanlara kadar uzanıyor. Bunaltıcı bir yaz döneminde gelen kutunuza bir dondurma fotoğrafı siparişi düşerse ne olur? Yemek fotoğrafçılığı sürdürülebilir mi? Sürdürülebilirliğe yönelik ilk ve basit adım, yalnızca yenilebilir gıdaların kullanılması ve dolayısıyla gıda israfıyla mücadele edilmesidir. Sonuçta kim stüdyoda geçen uzun bir günün ardından tıraş kremiyle tatlı yemek ister ki?

Podcast'in bu bölümünde fotoğrafçı Maria Panzer, baharatlar ve şık sofralar arasındaki günlük yaşamını anlatıyor. Bir yemek kitabının nasıl doğduğunu açıklıyor ve büyük etkiye sahip küçük, iştah açıcı fotoğraf hilelerini ortaya çıkarıyor.

c't Fotografie dergisinin podcast'i CLICK BOOM FLASH'ın her saniye Pazar günü saat 9.00'da yeni bölümü yayınlanıyor. Bunu tüm önemli podcast dizinlerinde bulabilirsiniz. Şimdi Amazon Music, Apple Podcasts, Spotify, RSS feed'i veya seçtiğiniz podcast uygulamasıyla dinleyin.


(yüksek)



Haberin Sonu
 
Üst