Bir yıl önce Sofia Castelli'nin öldürülmesi, arkadaşının gönderisi

ahmetbeyler

New member
Ölümünün yıldönümünde Sofya Kaleleriyirmi yaşında bir kadın bir yıl önce evinde öldürüldü Köln Monzese (Milano) ve eski erkek arkadaşı kimin cinayetinden sorumlu Zakaria Atqaoui Milano Mahkemesi tarafından ilk etapta 24 yıl hapis cezasına çarptırılan arkadaş Aurora Fiameni20 yaşında, onu anmak için bir gönderi yayınladı. “29 Temmuz 2023'te, sabah 9'dan itibaren, gözlerimi açtığımdan beri, hayatım alt üst oldu, artık aynı değilim. O günü kafamda canlandırıyorum ve o koşullar altında kendimi düşündüğümde, yalnız ve korkmuş, yan odada benden iki adım ötede ölümle yüz yüze geldiğimde bir damla yaş geliyor. Sorgulamalar, avukatlar, davalar ve çok fazla gözyaşı arasında zor bir yıldı, ama her şeyden önce sensiz geçen bir yıl ve seni hala bırakamadım, hayat ağırlaştı ve yaşamak yerine her gün hayatta kalmayı düşündüm. Hepimiz bir arkadaş, kardeş, oğul veya tanıdık tarafından ihanete uğradık, gerçek şu ki gerçek hapishane her gün seni sevenler, geride kalanlar tarafından dolduruluyor”, suç sırasında arkadaşının dairesinde uyuyan genç kadın yazdı.