Beşiktaş’ta gündem iç transfer! Kimler gidecek, kimler kalacak?

bencede

New member
Beşiktaş, kontratı dönem sonunda bitecek Larin’e yaptığı teklifi yükseltmeyecek. Siyah-beyazlılar, transfer planlarını ise şimdilik rafa kaldırmış durumda…
Beşiktaş, Antalya kampında grubu güçlendirirken kondisyon düzeyini de yükseltmek için özel çalışmalar yapacak. Siyah-beyazlılarda genç oyuncuların da, A grupla daha yakın ilgi kurması ve deneyimli futbolcular ile diyaloglarını geliştirerek kendilerini daha uygun bir düzeye taşıyabilmelerinin planlaması yapılıyor.
Beşiktaş Sportif Yöneticisi Ceyhun Yararı ve teknik yönetici Başkan Karaveli’nin, altyapıdan gelen oyunculara daha fazla müddet verilmesi konusunda fikir birliğine vardığı bildirildi.
Öte yandan Beşiktaş, yapılan teklife çabucak hemen olumlu cevap vermeyen Larin için esneme yapmayacak. Siyah-beyazlıların 1 milyon 750 bin euro’luk maaş teklifinin üzerine çıkmayacağı öğrenildi.
Siyah-beyazlılarda devre içinde transfer konusu önceliğini yitirmiş durumda… Gol yollarında sorun yaşayan Beşiktaş’ta uygun maliyetli bir fırsat çıkması durumunda bu husus gündeme alınacak. Beşiktaş’ın Cenk Tosun’a ise kapısı açık… Siyah-beyazlılar, kulübü ile muahedesi halinde ulusal futbolcuyu takımına katabilir.
birebir vakitte Beşiktaş, takım dışı olan oyuncularla yollarını ayırmak için görüşmelerini sürdürüyor. Yüksek maliyetleri olan Lens ve Ljajic’e, ayrılmaları için kolaylık sağlanırken, futbolcuların kontratlarından doğan tüm hakları istedikleri için görüşmelerin tıkandığı öğrenildi.
 
Üst