“Beşiktaş’a gol atarsam kendimi fazlaca güzel hissedeceğim”

bencede

New member
Spor Toto Üstün Lig’in 8. haftasında 2 Ekim Pazar günü Beşiktaş’a konuk olacak Fenerbahçe’nin Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi, siyah-beyazlılara karşı oynamanın kendisi için özel olacağını söylemiş oldu.
Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 28 yaşındaki golcü oyuncu, derbiyi kazanmak istediklerini belirtti.
Kendisini güzel hissettiğini vurgulayan Batshuayi, “Eski ekibime karşı oynayacağım. Fenerbahçe olarak temennimiz, oynayacağımız büyük derbiyi kazanmak olacak. Ulusal maçtan daha sonra kendimi epey daha düzgün hissediyorum. Maça tesir edecek katkıyı sağlamak istiyorum.” diye konuştu.
Alacakları galibiyetin kendisine doğum günü olacağını aktaran Belçikalı futbolcu, şu biçimde devam etti:
“Bana nazaran armağanım, ekip olarak alacağımız galibiyet olacaktır. Gol atarsam kendim epeyce güzel hissedeceğim. Bir forvet oyuncusu olarak gol atmak benim nazaranvim. Beşiktaş’ın oyun tarzını tanıyorum, oyun tarzları değişebilir. Ben de oyunumu değiştirebilirim. Açıkçası değerli olan derbide gol atmak olacak. Gol sevinci kısmına daha sonrasında bakacağız.”
Futbolcular olarak sorumluluklarını yerine getirmeye çalıştıklarını aktaran Batshuayi, “Bir forvet oyuncusu olarak ofansif anlayışla oynamak keyif. Atacağımız gollerle gruba katkı sağlamak istiyoruz. Egzersizlerde da buna yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.
Beşiktaş maçında yüksek bir ambiyansta oynayacaklarını aktaran deneyimli golcü, bu durumun bir forvet oyuncusunu daha fazlaca motive edecek bir öge olacağını kaydetti.
Geçen sene epeyce gol kaçırdığını kabul ettiğini tabir eden Batshuayi, “Geçen sene kaçırmış olduğum goller vardı, daha fazla gol atabilirdim. Hayatta kimi vakit bu biçimde şeyler olabiliyor. Ben çalışmaya devam ediyorum, eksik yanlarımı gidermek için. kimi vakit attığınız şutlar direkten döner, bu durum nasıl açıklanır bilmiyorum.” biçiminde görüş belirtti.
Batshuayi, birinci 11’de oynama garantisi olmamasının her futbolcuyu üste taşıyacağını da kelamlarına ekledi.
 
Üst