Arao: “Alex bana derbileri anlatmıştı…”

bencede

New member
Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Willian Arao, Spor Toto Harika Lig’in 8. haftasında 2 Ekim Pazar günü Beşiktaş ile deplasmanda yapacakları derbiyi kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söylemiş oldu.



Sarı-lacivertli kadronun 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, FBTV’ye açıklamalarda bulundu.



Beşiktaş maçına epeyce düzgün hazırlandıklarını belirten Arao, “İyi oynuyoruz ve her hafta üzerine koyarak ilerliyoruz. Gelişiyoruz. Derbi maçlarının atmosferi farklıdır. Mental olarak hazır olmanız gerekiyor. FB TV’de yayınlanan eski maçları görüyorum. Alex de Souza da bana derbilerin ehemmiyetini anlatmıştı. Derbiyi kazanmak için her şeyimizi vereceğiz. Elimizden gelenin en düzgününü yapacağız.” tabirlerini kullandı.

“Çalıştığım en yeterli teknik direktör”



Teknik yönetici Jorge Jesus ile ilgili görüşlerini aktaran Brezilyalı oyuncu, “Bugüne kadar çalıştığım teknik yöneticiler içinde en uygunu. Ondan her gün yeni bir şeyler öğreniyorum ki bu da bir oyuncu için fazlaca kıymetli. bu türlü devamlı olarak gelişim gösterebiliyorsunuz. Kendisi fazlaca talepkar bir teknik yönetici. ötürüsıyla her vakit yüksek düzeyde olmanız lazım.” formunda görüş belirtti.



Geride kalan kısımda sergilediği performanstan şad olduğunu vurgulayan Arao, “İyi oynadığımı düşünüyorum. Eminim ki her geçen gün üzerine koyarak performansımı daha da üst çekeceğim.” diye konuştu.
 
Üst