Ahmet Ağaoğlu’ndan sponsorluk açıklaması

bencede

New member
Trabzonspor Kulübü Lideri Ahmet Ağaoğlu, WhiteBIT ile üç yıllık fazlaca kıymetli sponsorluk muahedesine imza attıklarını bildirdi.
Ağaoğlu, bordo-mavili kulübün internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada, WhiteBIT CEO’su Vladimir Nosov ve birlikteindeki heyetle bir ortaya geldiğini belirtti.
Trabzonspor Kulübü’nün marka kıymetine yakışır sponsorluk mutabakatları imzalama konusunda büyük bir hassasiyet gösterdiklerini vurgulayan Ağaoğlu, şu değerlendirmede bulundu:
“WhiteBIT ile üç yıllık epey kıymetli sponsorluk muahedesine imza attık. Her vakit söylemiş olduğim üzere, sponsorlarımızı yalnızca isimlerini formada yer alan ve kulübe maddi gelir sağlayan ortak olarak görmüyoruz. Trabzonspor epey büyük bir marka ve paha. Sponsorlarımızın da tıpkı kalibredeki kuruluşlardan bulunmasına itina gösteriyoruz. Bu sponsorluktan bizim amaçladığımız, WhiteBIT’in Trabzonspor’a, Trabzonspor’un da WhiteBIT’e katkı sağlamasıdır.”
Ağaoğlu, WhiteBIT’in bugün Avrupa’da kıymetli bir noktaya gelen, önü epeyce açık bir kuruluş olduğunun altını çizerek, şu biçimde devam etti:
“İnşallah Trabzonspor’un sponsorluğu WhiteBIT’in büyümesine katkı sağlayacaktır. Tıpkı biçimde WhiteBIT de Trabzonspor’la birlikte Türkiye piyasasında hak ettiği kıymeti alacaktır. Bizim sponsorluk anlayışımız budur. İnşallah bugün başlayan üç yıllık mutabakat, ileri ki senelerda da katlanarak devam edecektir. Bu benim en büyük temennim.”
WhiteBIT CEO’su ve yöneticilerinin Ukraynalı olmasının da kendileri için farklı bir kıymet tabir ettiğini belirten Ağaoğlu, şunları kaydetti:
“Tüm Türk kamuoyunun da bildiği üzere, mart ayının sonunda Ukraynalı ekiplerin altyapısında eğitim alan 60 sporcuyu oradan uzaklaştırarak Özkan Sümer Futbol Akademisi’nde ağırlıyoruz. Bir an evvel bu savaşın sona ermesi ve her insanın huzur ortasında işine ve bakılırsavine devam edebilmesini temenni ediyoruz. Savaştan etkilenen aileleri, birbirlerinden başka kalan anne, baba ve çocukları yakından takip ediyoruz. Kimilerine konut sahipliği yapıyoruz. Tıpkı keder ve ezayı biz de onlarla birlikte yaşıyoruz. Bu planlanan bir şey değildi. Çocuklarımız geldikten daha sonra biz WhiteBIT ile tanıştık. Çocuklarımız geldikten daha sonra yaptığımız bu muahede da bizim için epey daha farklı bir ehemmiyet arz ediyor.”
“Türkiye’nin şampiyon ekibiyle bir paydaşlık yaptığımız için epey mutluyuz”
WhiteBIT CEO’su Nosov ise hayli gerçek bir iş birliği yaptıklarına dikkati çekerek, Trabzonspor ile imzaladıkları mukavelenin kendi isimlerine dev bir adım olduğunu aktardı.
Türk halkının, genel olarak Türkiye’nin birfazlaca alanda Ukrayna’yı desteklediğine işaret eden Nosov, şu değerlendirmede bulundu:
“Çünkü Ukraynalı şirketlerin daha evvel hiç olmadığı kadar dayanağa, iş birliğine ve güçlenmeye gereksinimi var ve bu doğrultuda Türkiye’nin şampiyon kadrosuyla bir paydaşlık yaptığımız için epeyce memnunuz. Avrupa’nın en büyük kripto borsası, yalnızca başkan ve şampiyon olan bir kulüple bütünleşip anlaşabilirdi ve artık Türkiye şampiyonu ile beraberyiz. Bu adımın Ukraynalı ve Türk şirketlerini, daha büyük iş birliklerine ve daha büyük iştiraklere yaklaştıracağını umuyorum. Ülkemiz için bu kadar güç bir devirde bile harekete geçme vaktinin geldiğini tüm varlığımızla gösteriyoruz.”
Nosov, iştirake tam olarak bu periyotta başladıkları için keyifli olduklarını vurgulayarak, şöyleki devam etti:
“Biroldukcaları, bu biçimde bir iş birliğine girilmemesi gerektiğini düşünüyor olabilir. Fakat ben çok hakikat bir iş yaptığımızı düşünüyor, bu biçimde güç bir vakitte yeni hudutlara ulaşabileceğimize, yeni atılımlar yapabileceğimize ve tüm kanıları, stratejileri ve fikirleri kıymetlendirerek hareket edebileceğimize inanıyorum. Uzun vakit daha sonra atılan iş birliği adımlarının Ukraynalı şirketle, Türk şampiyon içinde gerçekleşmesi beni epeyce memnun ediyor.”
 
Üst