2024 Sony Dünya Fotoğrafçılık Ödülleri açık yarışmasının kazananları belli oldu

Adanali

New member
Sony Dünya Fotoğrafçılık Ödülleri, 2024 açık yarışmasının on kategoride kazananlarını açıkladı. Her katılımcı bireysel resimler sundu. Kazananların yanı sıra her kategorideki en iyi kayıtların bir listesi de bulunmaktadır. Bunlar aynı zamanda yarışmanın bir sonraki gezici sergisinde de sergilenecek.

Duyuru










Açık yarışmaya ek olarak, bireysel görseller için herhangi bir serinin sunulmadığı profesyonellere yönelik bir yarışma gibi daha pek çok yarışma vardır. Kazananlar 27 Şubat 2024'ten itibaren burada biliniyor.

2008 yılında başlatılan Sony Dünya Fotoğrafçılık Ödülleri, 2024 yılında da büyük başarı elde etmeye devam etti. Çeşitli kategorilerde 220 ülkeden 395.000'den fazla fotoğraf başvurdu. Büyük ödülün sahibi 18 Nisan 2024'te Londra'da açıklanacak ve 5.000 $ nakit para ödülü ile unvanı alacak. Yılın Açık Fotoğrafçısı mutlu ol. Londra'daki bu etkinlik sırasında öğrenci, gençlik ve profesyonel yarışmaların kazananları da ödüllendirilecek.

Kazanan eserlerin tamamı 19 Nisan – 6 Mayıs 2024 tarihleri arasında Londra'daki Somerset House'ta sergilenecek. Sergi daha sonra farklı şehir ve ülkeleri dolaşıyor.



Peru ve Bolivya arasındaki Titicaca Gölü'nde, yüzen sakin bir köy, yaklaşan yangınla tam bir tezat oluşturuyor: doğanın kararsızlığının çarpıcı bir kanıtı.

Peru ve Bolivya arasındaki Titicaca Gölü'nde, sakin bir yüzen köy, yaklaşan yangınla tam bir tezat oluşturuyor ve doğanın ikili doğasının çarpıcı bir kanıtı.
(Resim: © Yan Li, Çin Anakarası, kazanan, genel yarışma, seyahat, Sony Dünya Fotoğrafçılık Ödülleri 2024)



(cbr)



Haberin Sonu
 
Üst