“Yıl 117” önizlemede: İstediğiniz kadar büyük

ahmetbeyler

New member
Ubisoft Blue Byte doğrudan bir karar verdi: “Yıl 117” İlerlememizde, sadece Lazita, iki klasik kalkış kesirleri oynanabilirdi. Bitmiş versiyonda Celtic Albion'da da başlamayı seçebilirsiniz. İlk kez, aralarında seçebileceğiniz tamamen eşdeğer iki başlangıç bölgesi vardır.

“Yıl 117” oyunun seyrini şekillendiren bu kararlarla doludur. Örneğin, oyuncular yeni teknolojik aşamalara girmeli, farklı bonuslar için kült tanrılarını seçmeli ve farklı çözümler arasında karar vermelidir. Gemi ekipmanı bile artık kendi başına tasarlanabilir.

Büyük istediğin gibi

Seçim Özgürlüğü, yeni dizinin geliştirilmesinde önemli bir nedendi, yaratıcı yönetmen Manuel Reinher'i Haberler Online'a karşı dört saatlik oturumdan sonra açıklıyor. Çünkü yeni kısım öncekilerden daha dinamik olmalı. “Doğrusallığı biraz kırmak ve daha fazla özgürlük getirmek istedik,” diyor Reinher. “Kararlar eğlenceli!”

Görevler için genellikle kararlar talep edilir. Optik preparat için rakamların oluşturulması geliştirilmiştir.

(Resim: Haberler Online)

Yeni kısımda, iki oyun puanı, örneğin oyunun ilerlemesinin kesinlikle uzatıldığı “1800 yılına” kadar önemli ölçüde daha farklı olabilir. Genel olarak, kendinizi yalnız istediğiniz kadar büyük “yıl 117” yapabilmelisiniz. “Eğer şimdi yıl-hardcore çatlak değilseniz, şöyle diyebilirsiniz:” Ben şimdi sadece Lazio'yum. “Kimse her iki bölgeyi de yönetmeye zorlanmamalıdır. Bazı varlıklar ve faydalar engellenir, ancak ilerlemeden tamamen hariç tutulmazsınız.

Eksenler, balık, tunik

Bu yeni özgürlük tasarımda temel bir değişikliktir. Özünde, “Yıl 117” hala normal bir “yıl” olarak gerçekleşir, yeni kısım “2205 yıl” olarak deneysel bir aykırı değildir. Bazı yeni bükülmelerle klasik bir yapı stratejisi alın. Başlangıçta evler (veya diyagonal yollarda) inşa ediyoruz, ahşabı kesiyoruz, eksenleri yapıyoruz ve balık tutuyoruz. Daha sonra plebler daha zorlu hale gelir ve tuniklerle giyinmek ister ve klasik üretim zincirlerinde üretilen pembe ile yıkanır.

Bununla birlikte, bu üretim binasını konumlandırırken, biraz daha fazla farkındalık isteniyor: Üretim zincirleri önceki “yıl” oyunlarının her yerinde alkışlanabiliyorsa, şimdi “117 yıl” da çok daha dikkatli olmalısınız. Birçok binanın bölgedeki diğer binaları etkilediği bir etki yarıçapı vardır.

“Kentsel gelişim her zaman nispeten basitti”

Örneğin, tuğla damıtım ateş riskini arttırır, kömür kulübesi havayı kirletir ve bu nedenle acilen yerleşim alanlarının dışına yerleştirilmesini ister. Bir tıp merkezinin etki alanındaki sağlık risklerini karşılaştırdığı açıktır. Ancak şimdi zahmetli doktorları başka yerlerde destekleyebilirsiniz: örneğin, bölgenizdeki konut binaları üzerinde sağlığı geliştirme etkisi olan sabun üretimi ile. Ve fırında değerlendirmelisiniz: yakındaki evler için ek bir gelir elde eder, ancak yangın riskini artırır. Paraya ihtiyacım var mı yoksa risk benim için çok mu büyük? Sonuçta, Roma Lichterloh'u yakmasından bu yana sadece 50 yıl geçti.

“Yıl 117” deki fırın binası: Ek gelir yangın riskini haklı çıkarırsa vicdanlarına katılması gereken herkes.

Reinher, “Yılın zayıflığı her zaman kentsel gelişimin aslında nispeten basitti” diyor. “Çoğu insan üretim binalarını sınıra veya dış kaynak kullanıma itti. Biraz daha ince, biraz optimize etmek, tekrar özel bir itme getiren kombinasyonlar bulmak için hiçbir zaman ek bir değer olmadı. Bu yüzden yeni bir sistem denedik ve sonra keşfettik:” Ah, iyi hissediyorsunuz. “

Ünlü son sözler.

(Resim: Haberler Online)

Aslında, yeni sistem çok doğal. Olumlu ve olumsuz çevresel etkiler sezgisel görünür ve mantıklıdır. Doğru dengeyi bulmak karmaşıktır ve en derinlik yapısının stratejisini sunar.

Balık sosu seni mutlu ediyor

Memnuniyet ve sağlık gibi istatistiklerin artık daha net bir şekilde iletilmesi, diğer sistemlere de stratejik bir derinlik sunmaktadır. Örneğin, “117. Yıl” da, mallara duyulan ihtiyaç, malların teslimatına hangi olumlu etkilere sahip olduğunu açıkça göstermektedir. Yeterli ekmek sadece vergi gelirleri getirmekle kalmaz, aynı zamanda topluluğun hissini de güçlendirir.

Mutfak anlaşmazlığına rağmen, Garum balık sosu nüfusun memnuniyetini arttırıyor. Böylece darboğaz için öncelik verebilirsiniz en acil olanı düzeltmelisiniz. Öfke sokaklarda çekilirse, sadece biraz daha fazla balık pişirmeniz gerekebilir. Temel olarak, önceki oyunlarda benzerdi. Ancak, “stratejik olarak kullanılabilir”, diyor Reinher, tüm önemli sayıları açıkça görebileceğinizi söylüyor.

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara olan bağlantılar, 7 günlük daha büyükse veya çok sık çağrılmışsa gerçekleşmez.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Şimdi yükümlülük olmadan bir hafta deneyin – yükümlülük olmadan!