“Jorge Jesus fazlaca istedi”

bencede

New member
Fenerbahçe’nin 1 yılı opsiyonlu 3 yıllığına takımına kattığı Belçikalı oyuncu Michy Batshuayi, transferden dolayı fazlaca heyecanlı olduğunu söylemiş oldu.
Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Batshuayi, “Gerçek manada fazlaca heyecanlı olduğumu söylemek istiyorum. beraberinde fazlaca keyifli ve memnunum. Bu ülkeye döndüğüm için, bilhassa de bu topluluğa, bu kulübe geldiğim için hayli memnunum. Benim açımdan epey kıymetli zira burada olmak kendimi ziyadesiyle âlâ hissettiriyor ve geldiğim andan itibaren de hayli güzel karşılandım.” sözlerini kullandı.
Fenerbahçe Kulübü İdare Konseyi Üyesi Selahattin Baki de şunları kaydetti:
“Aradığımız bir profildi. Hocamızla birlikte geldiğinden beri birtakım isimler üzerinde çalışıyorduk, kendisinin en çok istediği bir iki oyuncudan bir tanesiydi. İki İngiliz kulübüyle transfer rekabetine girdik, dün gece galip çıkmasını bildik. Fakat kendisinin hakkını vereyim, hoş bir duruş gösterdi ve buraya gelmek istedi. Artık konutu burası, konutu Kadıköy! Bu yılki yapılanmamızda takımımıza hayli büyük bir derinlik, hayli büyük bir güç katacak. İyi uğurlu olsun. Allah futbolcu bahtı versin. Bu yolun sonu inşallah şampiyonluk olsun.”