iOS 19 yerine iOS 26: Eco, Apple'ın beklenen sıçramasında paylaşıldı

ahmetbeyler

New member
Microsoft ve Samsung: iOS 18 ve MacOS 15'ten gelen selamlar bu yıl takip ediyor. IOS 26 ve MacOS 26. Yıllık bir model modelinde beklenmedik değişiklik ile Apple, sonunda müşteriler ve nihai geliştiriciler için daha kolay hale getirmek istedi, daha önce doğrulanmış değişiklik hakkında ilk kez rapor veren Bloomberg Financial Press Ajansı'nı açıkladı. Bölünmüş reaksiyonlar kullanıcılar ve Apple geliştiricileri arasında tetiklendi: bazıları sürüm numarasını geç saatlere kadar karşılarken, diğerleri Apple'ın bir zamanlar Windows için özellikle hacimli bir isim olduğunu eleştiriyor. İOS 19.1 muhtemelen iOS 26 Service Pack 1 olarak adlandırılacak, yaygın bir şaka.

Her yıl yeni işlevler

Model yılının bu numaralandırılmasıyla Apple, işletim sistemleri için çılgın yıllık ritmi de durduruyor, tekrarlanan bir korku. Bu, metodik olarak temel hataları ortadan kaldırmak yerine, bu her zaman yeni işlevler sunmak için daha da büyük bir koltuk oluşturur.

Esas olarak Apple platformları için yazılım yazan birkaç geliştirici söz konusu olduğunda, ilişki de çok az sevgi ile karşılaştı: Bu “Cehennem” idi, macOS geliştirici gazisi ve iOS Craig Hockenberry özetlendi. “19” den “26” a atlama basitçe basit bir “araştırma ve değiştirme” ile çözülmedi. Mach ve müteakip iade bağımlılıklarına yirmi yıl boyunca önemli karmaşıklığı garanti edecektir. Apple'ın işletim sistemlerinin ve arılarının yeni sürüm şemasına dayanmadığı da açık değildir.

Apple muhtemelen işletim sistemlerini standartlaştırmak istiyor

Bir rapora göre, hem “MacOS 26” hem de “MacOS 16” bir sonraki macOS sürümünün dahili ön yapılarında mevcuttur. İşletim sisteminin yeni sürümünde, işletim sisteminin yeni sürümünde “MacOS 10.16”, işletim sisteminin yeni sürümünde yer aldı. Bir sorun olması durumunda, son kullanıcılar yalnızca işletim sisteminin yılını bilir, ancak neredeyse yüklü mevcut sürüm olan Fear geliştiricisi değildir.

Apple işletim sistemlerinin listesi uzaklaşıyor: iOS, iPados, macOS, Watchos ve TVO'lar için Vision şimdi birleşti ve ayrıca Audioos veya HomePod yazılımı da var. Gözlemciler Apple'ın bu yıl işletim sistemlerini standartlaştırmasını bekliyor ve kullanıcı arayüzleri bazen bir yeniden tasarımla farklı.

(LBE)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara olan bağlantılar, 7 günlük daha büyükse veya çok sık çağrılmışsa gerçekleşmez.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Şimdi yükümlülük olmadan bir hafta deneyin – yükümlülük olmadan!