“Galatasaray maçını çıkış olarak görüyoruz”

bencede

New member
Spor Toto Harika Lig’in 11. haftasında 31 Ekim Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Gaziantep FK’nin orta saha oyuncusu Doğan Erdoğan, 3 puan alarak çıkış yakalamak istediklerini belirtti.
Erdoğan, kulüp tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, son iki haftadaki performanslarının uygun olmadığını söylemiş oldu.
Makûs performanslarının farkında olduklarını söz eden Erdoğan, “Lig maratonunda kimi vakit iniş ve çıkışlar oluyor. Galatasaray üzere büyük maçlar bu durumlarda kıymetli ve hoş. Motivasyonlu biçimde bu girdaptan çıkmamız daha kolay olur. O yüzden biz Galatasaray maçını çıkış olarak görüyoruz. Galatasaray’ın akabinde arka arda galibiyetlerle puan durumumuzu üst çekmek istiyoruz.” dedi.

“Maçta daha fazla savaşmamız ve galibiyet istememiz gerekiyor”

Erdoğan, kimi vakit maçlarda istenmeyen durumların yaşandığını belirterek, bu durumun kadroda birtakım aksiliklerin oluşmasına niye olduğunu lisana getirdi.
Performans düşüklüğüne hiç bir sebep gösterilmemesi gerektiğine dikkati çeken Erdoğan, şunları kaydetti:
“Maçta daha fazla savaşmamız ve galibiyet istememiz gerekiyor. Bu durumu ekip içerisinde iki haftadır görüşüp, konuşuyoruz. Son maçtan daha sonra birbirimizi sarmamız, yardım etmemiz gerektiğini konuştuk. Bunu Galatasaray maçında göstermek istiyoruz. Güçlü maçların motivasyonu farklı oluyor. kimi vakit ‘bu kolay maç, dişimize göre bir rakip’ söylemiş olduğiniz vakit motivasyon düşüklüğü olabiliyor. kimi vakit fikstür zorluğu kimi ekiplere hoş yansıyabilir. Bize de hoş yansıyacağını düşünüyorum. Şu an kendimi fazlaca uygun hissediyorum. 3 haftadır 11’de başlayıp elimden geleni yapmaya çalışıyorum.”
Erdoğan, teknik yönetici Erol Bulut’un kendisine güvendiğini ve ekip arkadaşlarına yardımcı olmaya çalıştığını kelamlarına ekledi.