FTA Antalyaspor’dan Doğukan Sinik’e özel klip

bencede

New member
Antalyaspor Kulübü, İngiltere Championship gruplarından Hull City’ye transferi gerçekleşen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Doğukan Sinik’e yeni ekibinde muvaffakiyet diledi.
Kırmızı-beyazlı kulübün toplumsal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Yolun açık olsun Doğukan Sinik. Futbolcumuz Doğukan Sinik’in transferi konusunda Hull City ile mutabakata varılmıştır. Altyapımızdan yetişerek kulübümüze uzun yıllar hizmet eden Doğukan Sinik’e teşekkür eder, yeni ekibinde muvaffakiyetler dileriz.” tabirlerine yer verildi.

Doğukan Sinik için hazırlanan klipte ise futbolcunun manzaraları yer aldı.
Klipte genç oyuncu, şunları kaydetti:
“Bu kentte doğdum, bu kentte büyüdüm. Bu kentte var oldum. Bu kent bana kimi vakit bir konut, kimi vakit bir okul, kimi vakit de arkadaş oldu. Dokuma’nın sokaklarından kırmızı-beyaz sevdamız olan Antalyaspor’a giden yol çileli lakin bir o kadar da tutkulu oldu. Artık ise bir arada sevinip, birlikte üzüldüğüm kulübüme veda vakti geldi. 13 yaşında bir çocuk olarak içeri girdiğim evimden, 23 yaşında genç bir kardeşiniz olarak ayrılıyorum. Gidiyorum ancak bu kentin şefkatini, sevgisini ve dayanağını de yanımda gdolayıyorum. Üzerimde emeği olan kim var ise her birine teşekkür ediyorum, hakkınızı helal edin.”
Doğukan, kırmızı-beyazlı formayla Üstün Lig’de 109 maça çıktı, bu müsabakalarda 4 gol kaydetti.