Fedez, tanık rapçiyi çerçeveledi: “Dayak mahallinde”

ahmetbeyler

New member
Tgcom24

Kanun koyucu şunun altını çiziyor Corriere della Sera, Iovino'daki binanın kapısını açarak içeriye sığınmasına izin verdikten sonra 112'ye alarm vermekle kalmayıp, aynı zamanda müdahale eden ilk jandarmalara kendisini öldürdüğünü söyleyen ve tutanaklara geçiren kişiyle aynı kişidir. Gruptaki saldırganları “tanınmış karakter” Fedez olarak tanıdı. Via Traiano ve Via Papini arasında yer alan karakterlerin örtülü tehditlerinden hiçbir şekilde korkmadan.

Iovino'dan söz eden tanık, “Onu tanıdım, saldırganlardan kaçıp apartman dairesine sığınıyordu” diyor. Ve bir başka önemli detayı daha anlatıyor: “Saldırganlar arasında Fedez'i gördüm, hiç şüphe yok ki oydu”. Sonunda gruptan biri kanun koyucuya yaklaşıyor: “Bana polisi aramamamı, belgelerimi göstermemi söylediler. Benden cep telefonumu da vermemi istediler ama ben hayır dedim.” Sonunda “Fedez'in de aralarında bulunduğu” çete siyah minibüse binerek oradan ayrılır.

Saldırının tamamını kaydeden videoyla birlikte ifadesi, 22 Nisan Pazartesi sabahı Fedez'i kavga nedeniyle ihbar etmek için ilk soruşturma tedbirlerinin sona ermesine yol açacak temel unsurlardan biri. Ardından savcı Michela Bordieri'nin yarışmada kavga, yaralanma ve dayak olduğu ve rapçi Federico Leonardo Lucia'nın şüpheliler listesine kaydedildiği iddiasıyla açılan bir dosyanın takip ettiği bilgi geldi.