Click Boom Flash: “Doğumları Fotoğraflamak” podcast'inin yeni bölümü

Adanali

New member
Acının ilk saatleri geçer ve sonra aniden çok hızlı bir şekilde gerçekleşir: Bir bebek doğar ve iki kişinin hayatı alt üst olur. Her çift bu samimi anı farklı yaşar ama bazıları bunca karmaşanın ortasında yalnızca anılarına güvenmek istemez. Hepsini yakalamak için bir doğum fotoğrafçısı kiralayın.


Duyuru







Fotoğrafçılık podcast'i



Bizimle birlikte fotoğrafçılar size gerçekte nasıl bir şey olduğunu anlatıyor: Elinizde fotoğraf makinesiyle yaşamak. Her ikinci Pazar günü yeni.







Bu bölümde “Click, Boom, Flash” Carmen Brockhammer ve Johanna Beis doğum odasındaki kamera çalışmalarını anlatıyor. Doğum raporları ile doğumdan sonraki ilk 48 saat içinde ortaya çıkan “Taze 48” filizleri arasındaki farkı açıklıyorlar. Her ikisi de duyguların ve yeni bir hayatın ilk anlarının belgelenmesine büyük önem veriyor. Fotoğrafçılar doğum sırasındaki tuhaf anlardan da bahsediyor.




Bir fotoğrafçı hastanedeki çocuğun fotoğraflarını çekiyor



Carmen Brockhammer bebekleri doğumdan hemen sonra hastanede fotoğraflıyor.


(Resim: özel)



Doğumun zamanlaması bir kumar olarak kalsa bile, düşünceli planlama çok önemli bir rol oynar. İki profesyonel, diğer fotoğrafçılara önceden ebe ve doktorlara danışmalarını ve doğumun duygularına ve acılarına hazırlanmalarını tavsiye ediyor.

Sonuçta ikisi de doğum fotoğrafçılığının yeni bir insanın dünyaya nasıl geldiğini belgelemekten çok daha fazlası olduğunun farkına varırlar. Bu aynı zamanda bu yoğun anda anne adaylarına destek anlamına da geliyor.

Her iki fotoğrafçının da hemşire olarak eğitilmesine yardımcı olur. Bu onların doğum odasındaki durumu daha iyi değerlendirmelerine ve ebeveynlerin mahremiyetine duyarlı bir şekilde saygı göstermelerine olanak tanır. Peki bu tür fotoğrafçılık için tıbbi bilgiye ne kadar acil ihtiyacınız var ve bu kadar istisnai bir durumda hangi nedenler uygundur?

c't Fotografie dergisinin podcast'i CLICK BOOM FLASH'ın her saniye Pazar günü saat 9.00'da yeni bölümü yayınlanıyor. Bunu tüm önemli podcast dizinlerinde bulabilirsiniz. Şimdi dinleyin: Apple Podcasts, Spotify, Amazon Music ile veya seçtiğiniz podcast uygulamasında RSS beslemesi olarak.




(yüksek)



Haberin Sonu
 
Üst