Atmosfer dolu görüntü dünyaları: 28. haftanın görüntüleri

Adanali

New member

1. Atmosfer dolu görüntü dünyaları: 28. haftanın görüntüleri

Dolandırıcı Bildirim

Bu makale bu nedenle İngilizce olarak mevcuttur. Yayınlamadan önce teknik yardım ve editoryal revizyon ile çevrildi.

Bir daha gösterme.

Bu haftanın görüntülerinin seçimi, kendinizi ışık, perspektif ve zamanlama için çok fazla duygu ile yakalanan gazetenin şiirine dalmamızı sağlıyor. Siyah beyaz, hassas doğal çalışmalar veya büyük manzara ruh hallerinde titiz geometri: Galeri fotoğrafçıları izleyiciye fotoğrafik vizyonun ne kadar farklı olabileceğini ve tek bir görüntüde ne kadar dinleniyor, kontrast ve karakterin olduğunu gösteriyor.

Fotoğraf dergisi C'et Photography'nin 04 2025 baskısının başlığının görüntüsü

O oraya ve ben de baktı

O oraya ve ben de baktı

(Resim: Carl-Peter Herbolzheimer)

Carl-Peter Herbolzheimer, neredeyse başsız ve derin mavi bir gökyüzünde mükemmel bir uçuş pozunda yüzen bir kuleyi fotoğrafladı. Fotoğrafçı ve kuş doğrudan gözlerine bakar. Kanatlar, görüntüye dengeli bir kompozisyon veren anahattır. Işık yukarıdan düşer ve kahverengi tonlarda ve sıcak bejdeki tüylerin ince yapısını ve tasarımını açıkça vurgular. Keskinlik tam olarak fotoğrafın ifadesini ve varlığını veren kuşun kafasında ve gözlerinde.

Zıtlık

Zıtlık

(Resim: Harryrs)

Harryrs, çok bulutlu bir gökyüzünün altındaki dramatik ışık ruh hali ile vuran bu deniz manzarasını ele geçirdi. Parlayan güneşin ışınları, karanlık bulutlardaki bir açıklıktan kırılıyor, sanki sonsuz mavi bir şey arıyormuş gibi neredeyse doğaüstü görünüyorlar. Ufukta, bazı gemiler karanlık tanınabilir, bu da sahneye derinlik ve seyahat etme arzusu verir.

Merdiven

Merdiven

(Resim: Kraftberg)

Gallerefiefotograf Kraftberg, bu büyük taş merdivenin koştuğu Chicago Kültür Merkezi'nin merkezine gidiyordu, sanatsal olarak dekore edilmiş korkuluk geometrik motiflerle geçti. Arka planda, büyük bir pencere, yay, yoğun bir mavi renkte parlıyor. Camdan düşen ışık, odayı taze ve gizemli bir atmosfere daldırır. Işık ve gölge arasında taş ve camda gizli hikayeler anlatan bir yer.

Prato mantar

Prato mantar

(Resim: Peter_SW)

Yüksek yeşil çimlerde iki kahverengi mantar birbirine yakındır. Peter_SW Ortak çim mantar Çimlerimizde fark etmeye devam ediyorum. Tosaerba'yı giymeden önce, fotoğraflamak zorunda kaldım, yani çimdeki kamera ve ben birkaç seri kaydettim ve bu 15 -Photos Focus yığınında geliştirdim. “Fotoğrafta, küçük bir hayvanın bakış açısından çok büyükler.

Sakrisøy Lofoten

Sakrisøy Lofoten

(Resim: Kmans)

Sudaki parlak sarı ev, görünüşe göre Norveç dramasına uyum sağlamamaya ve iyi bir ruh hali yaymak yerine karar verdi. Arkasında, mistik bir ruh hali ile kaplı etkileyici ve bulutlu bir dağdır. “Bu yıl Lofoten'di. Bu benim ve kocam için istekli bir hedefti: planlama ve beklenti için bir yıl. Saf yerler, Sakrisøy ve Hamnøy istek listesindeydiler. Sonuçta, bazı güzel köşeleri keşfedebildik.”

“Bu görüntü ağırlıklı olarak kuru bir fazda, sadece hafif yağmurda yaratıldı ve benim için güneşten önce karanlık bakışları tercih ettiğim hemen açıktı.” “Bulutlu ortamdaki sarı ev bir renk yaması sundu. Ayrıca, hemen kafamda portre formatına sahiptim, çünkü bence, arka planda dağ ile – bir manzara formatı olarak daha iyi çalışıyor”. Kompozisyon simetriktir ve ev, gri gökyüzü ve karanlık kayalar arasındaki renk kontrastları etkileyici bir atmosfer yaratır.

Abonelerde fotoğrafçılık zoom

Abonelerde fotoğrafçılık zoom

Her Cumartesi özel fotoğraf önerileri, heyecan verici haberler, profesyonel manzaralar ve haber ilhamı ile bülteniniz.

E-posta adresi

Veri koruma beyanımızdaki gönderim prosedürü ve iptal seçenekleri hakkında ayrıntılı bilgi bulmak mümkündür.

Yağmurlu Gün

Yağmurlu Gün

(Resim: Zika)

Bir bataklık, açık gagalı misk ile kaplı ahşap bir direğe oturuyor ve hiç kimse zamanında bilgilendirmemiş gibi bir hava söylüyor. Zika bu yağmurlu günü yakalar, bireysel damlalar fotoğraftaki ince çizgiler olarak görülebilir. Arka plan yumuşak ve yapraklıdır, bu da ana nedeni açıkça vurgular. Kuş, yumuşak bokeh ile kombinasyon halinde sakinliği garanti eden fotoğrafta fotoğrafçı tarafından merkezi olarak konumlandırıldı. Kayıt, tüylerin ince ayrıntılarını vurgulayan doğal ışık kullanır. Fotoğrafçı fotoğrafını açıklıyor: “Ne yazık ki, hava o gün oldukça karışıktı. Bu çok daha azdı ve ışık oldukça kötüydü, ancak yutkunmalar harika eski çit ücretinde daha uzun süre oturdu”.

Beachhuisjes

Beachhuisjes

(Resim: Christof (1))

Bu etkileyici siyah beyaz alım esas olarak güçlü grafik etkisi ile etkilenir. Ön planda, görünür erozyon kenarlarına sahip kaba ve çatlak kumlu bir yüzey baskındır. Arkasında, mükemmel bir uçuşta derinliklerde çalışan neredeyse küpler olan bir dizi aynı beyaz bina. Binalar netlikleri ve geometrisinde gerçeküstü görünüyor. Christof (1) geometrik düzen ve doğal huzursuzluğun etkileşimini yakaladı ve görüntüye heyecan verici bir atmosfer verdi.

Bu haftanın tüm fotoğraflarını tekrar genel bakışta bulabilirsiniz:

Cumartesi: Orada görünüyordu ve ben (resim:

Carl-Peter Herbolzheimer

)))

(Caru)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara olan bağlantılar, 7 günlük daha büyükse veya çok sık çağrılmışsa gerçekleşmez.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Şimdi yükümlülük olmadan bir hafta deneyin – yükümlülük olmadan!